Ook een
flinke stap
vooruit in
ICT?

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

EEN FLINKERE VISIE OP AUTOMATISERING


Flinker is er voor organisaties die verder vooruit willen. Vanuit de visie dat je met een slimme inzet van software als organisatie hèt verschil kunt maken in de markt en voor klanten. 

Flinker werkt voornamelijk met AFAS software en gerelateerde systemen. Wij helpen organisaties hun bedrijfsvoering te optimaliseren door processen te stroomlijnen. Zodat organisaties maximaal kunnen presteren.

Advies
 

Geen organisatie is hetzelfde. Wij verdiepen
ons in wat de klant beweegt en wat de klant uniek maakt. Vanuit die basis adviseren we over automatiserings-
vraagstukken. 

Implementatie van systemen

Of het nu een systeem implementatie is, of de koppeling van meerdere systemen. Wij helpen klanten flink verder. Zodat de klant een goede basis heeft om maximaal te kunnen presteren.

Systeem &
Procesoptimalisatie

Processen doorgronden en terugbrengen tot de essentie. Van daaruit optimaliseren en zorgen voor gestroomlijnde processen. Dat is waar we organisaties mee kunnen helpen.

Functioneel
Beheer

Van een eenvoudige vraag tot het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het volledig beheren van systemen. We bieden ondersteuning in de vorm die het beste past bij de behoefte.
 

 


 

De mensen achter Flinker

De mensen van Flinker kenmerken zich door hun uitgebreide ervaring,
diepgaande kennis van AFAS Software
en hun nuchtere, doordachte en
tegelijk praktijkgerichte aanpak.
Meer weten over de
mensen van Flinker?
Bekijk "
Over ons"

 

De mensen van Flinker kenmerken zich door hun uitgebreide ervaring, diepgaande kennis van AFAS Software en hun nuchtere, doordachte en tegelijk praktijkgerichte aanpak.

Meer weten over de mensen van Flinker?

Bekijk "Over ons"

KRACHTEN VAN FLINKER

 • Diepgaande kennis
  AFAS software kent voor ons geen geheimen. De mensen van Flinker hebben allen jarenlange  ervaring opgedaan en gelden als echte AFAS kenners. Daarnaast weten wij hoe deze kennis en ervaring succesvol ingezet kan worden voor klanten. Dat is onze kracht.
   
 • Praktijkgericht als uitgangspunt
  In onze aanpak houden we altijd de dagelijkse praktijk als uitgangspunt. Software moet bedrijfsprocessen ondersteunen en niet andersom. Wij zijn praktisch ingesteld en bieden oplossingen die optimaal werken in de dagelijkse praktijk.  Wij excelleren binnen logistieke, facilitaire omgevingen en zakelijke dienstverlening. We sluiten echter niemand uit! zie ook onze cases.
 • Creatief
  We denken in oplossingen. ‘Nee’ zeggen doen we wel maar niet vaak. We werken altijd toe naar de beste oplossing voor de klant en bedenken hoe het eventueel wèl kan. Creatief en vol passie om het beste resultaat voor de klant neer te zetten.

   
 • Loyaal
  Wij zijn één met onze klant. Wij verdiepen ons in wat de klant beweegt en waarom ze bijzonder is. Dit is voor ons de basis voor samenwerking. We staan altijd klaar om te helpen, pro- en reactief.


    


Thuis in
alle branches

We hebben veel ervaring binnen
Logistiek, Horeca,
Facilitaire dienstverleningen Schoonmaak.

Uiteraard zijn ook andere
branches welkom

We hebben veel ervaring binnen Logistiek, Horeca, Facilitaire dienstverleningen Schoonmaak.

Uiteraard zijn ook andere branches welkom

Wat zeggen onze klanten

Dennis van Schaik
Applicatiemanager

Probiblio

“UITSTEKENDE ERVARING”

Uitstekende ervaringen gehad met Flinker bij het implementeren van volledig ERP bij zowel ProBiblio als haar klanten. De mensen van Flinker zijn door de praktijk gevormde en erg praktisch ingestelde medewerkers die altijd oog hebben voor klanten. Ze hebben een flexibele instelling en zeer veel ervaring met implementaties van Profit. Daarnaast zijn ze altijd gericht op vooruitgang en optimalisatie binnen het systeem en de organisatie. Door het continue stellen van de juiste vragen en een gezond kritische blik op werkprocessen halen zij het beste uit een organisatie gedurende een implementatie naar boven.

Marcel van Eede
Financieel Directeur

Dolmans

"ENTHOUSIAST EN VOL AFAS PASSIE"

Voor het implementeren van een nieuw ICT-systeem binnen onze organisatie zijn wij in contact gekomen met Paul Verberne van Flinker. Omdat het nieuwe systeem voor drie van onze werkmaatschappijen ging gelden, was het soms een ingewikkeld proces. Iedere werkmaatschappij had zijn eigen wensen en behoeften. Flinker hield het overzicht in dit traject en gaf met hun kennis over AFAS goede adviezen. Wij hebben Paul en zijn collega's leren kennen als integere enthousiaste personen die vol passie hun vak uitoefenen. De kennis van software systemen en dan met name van AFAS is optimaal. Een prima samenwerking met Flink fijne personen. 

Fred Schot
Directeur

Excellent cutting

“ALLES UIT HET SYSTEEM HALEN”

We gebruikten AFAS al een tijd maar we haalden er veel te weinig uit of we gebruikten het niet op de juiste manier. Maar toen kwamen wij in contact met Flinker en dat betekende een flinke ommezwaai binnen het systeem. Zo'n beetje de hele inrichting hebben zij op de schop genomen en daardoor kunnen wij nu alles uit het systeem halen wat wij willen. De mensen achter Flinker staan altijd voor je klaar, en je krijgt nooit het gevoel dat je een stomme vraag stelt. Daarom beveel ik Flinker aan iedereen van harte aan!

FLINKER WERKT(E) ONDERMEER VOOR 


 

Flinker Partners

Gezamenlijk maken we iedere opdracht tot een succes!

 

Gezamenlijk maken we iedere opdracht tot een succes!

Flinker partners


Flinker werkt samen met partners om te voorzien in de klantwens. Deze partners bieden branche specifieke software die aanvullend werkt op AFAS Profit ERP.

Flinker en haar partners maken ook op gebied van beheer een one stop shop mogelijk voor het beheer van de systemen.

Ook werkt Flinker nog steeds samen met ERP-Experts, Hèt netwerk van AFAS Experts.

Gezamenlijk maken we iedere opdracht tot een succes.

 

Flinker werkt samen met

 

 


 

 

 


 

Dienstverlening
met beide benen
op de grond,
daar houden
wij van!