Oplossingen

Slimme koppelingen

& handige tools


Het maximale uit jouw AFAS-omgeving halen, daar gaan wij voor. Daarom bieden wij diverse slimme
AFAS-oplossingen die jouw werk efficiënter, makkelijker en leuker maken. Van branchespecifieke koppelingen tot-
handige tools voor iedere AFAS-gebruiker.

Onze oplossingen lossen stuk voor stuk uitdagingen uit de dagelijkse
praktijk op. Zoals het continu moeten schakelen tussen InSite en/of OutSite en Profit Windows, of het regelen van
betalingen via AFAS-OutSite. Ontdek welke slimme oplossingen jouw frustraties in één klap oplossen. 

 

Werken in AFAS Weergaves

Als AFAS-gebruiker wil je in één systeem en scherm werken. In de realiteit werkt dat vaak anders. Dagelijks moet je wisselen tussen InSite en/of OutSite en Profit Windows, omdat je anders geen toegang tot alle informatie hebt. Dat kost tijd. Onnodig, vinden wij.  

Daarom bouwen wij weergaves voor InSite en OutSite, waarin alle gewenste gegevens zichtbaar zijn. In precies dezelfde look-and-feel als je gewend bent. En wil je iets doen met de getoonde data? Dan kan je die direct aanpassen vanuit de weergave. Ook dit is mogelijk met AFAS weergaves van Flinker Ontwikkeling. 

BEKIJK ONZE MAATWERK WEERGAVES

AFAS Formulieren

Met AFAS formulieren voer je jouw bedrijfsprocessen op een efficiëntere manier uit én verbeter je de snelheid en nauwkeurigheid van de gegevensuitwisseling. Zo pas je bijvoorbeeld vanuit de projectmanagement-workflow direct een veld aan op je project. Of wijzig je een voorcalculatie vanuit een offerte-aanvraag-workflow. Ook kun je AFAS formulieren inzetten om klanten zich te laten inschrijven voor een evenement of nieuwsbrief.  


BEKIJK ONZE AFAS FORMULIEREN

AFAS Procesversnellers

Het woord zegt het al. Deze oplossingen verbeteren de snelheid en efficiency van jouw bedrijfsprocessen. Hoe? Door repetitieve taken en handelingen te automatiseren. Denk aan het automatiseren van bewerkingen tussen AFAS en andere databronnen, waardoor je jouw informatie maar op één plek bij hoeft te houden. De Robotic Process Automation (RPA) doet de rest. Zoals het aanmaken van verkooptarieven, het bijwerken van de kostprijs, het verwijderen van een medewerker die uit dienst is of het corrigeren van verlof. Zo hoef jij minder herhaaldelijke taken uit te voeren én neemt de productiviteit en nauwkeurigheid van je bedrijfsprocessen toe. Win-win. 

BEKIJK ONZE AFAS PROCESVERSNELLERS

AFAS koppelingen 

Voorkom dubbel werk. Gebruik onze handige AFAS-koppelingen om slim en veilig gegevens te delen tussen (branchespecifieke) applicaties. Van het automatisch updaten van contactgegevens tot het automatiseren van inkoopfacturen en het razendsnel controleren van BIG-registraties. Met een AFAS-koppeling hoef je nooit meer gegevens dubbel in te voeren. Zo voorkom je fouten,  bespaar je flink veel tijd en is je database altijd up-to-date. 

BEKIJK ONZE AFAS KOPPELINGEN

AFAS WebApps 

Met de WebApps van Flinker Ontwikkeling staan jouw medewerkers altijd en overal in verbinding met de backend van AFAS. Op de zaak én onderweg kunnen zij via de app gegevens opvragen én updaten. WebApps worden op maat ontwikkeld en ingericht. Zodat deze perfect aansluiten op jouw processen en medewerkers niet gehinderd worden door overbodige informatie. Denk bijvoorbeeld aan een applicatie op een tablet van een chauffeur, waarmee hij eenvoudig product- en klantinformatie inziet, routes plant en pakbonnen aftekent. Hoe kunnen we jouw werk gemakkelijker maken?   

BEKIJK HIER BINNENKORT ONZE MAATWERK OPLOSSINGEN

AFAS Showcases

Als de grenzen van de software van AFAS bereikt zijn, zoeken wij nieuwe routes. Om jouw werk efficiënter, maar vooral leuker te maken. Dat is ons doel. Dit zijn stuk voor stuk slimme softwareoplossingen die wij voor onze klanten gerealiseerd hebben. Vraagstukken die niet binnen de AFAS standaard opgelost konden worden. Zoals het indienen van declaraties, het aanmelden van nieuwe gebruikers en het automatisch inschrijven, factureren en laten betalen via OutSite. Laat je inspireren door wat er allemaal mogelijk is. 

BEKIJK ONZE SHOWCASES