Hey Projectmanager!
Wil jij Flink ertegenaan?
Hey Projectmanager! Wil jij Flink ertegenaan?

Wij zijn Flinker, een klein bedrijf met flink veel ambitie. Wij willen niet zomaar een goede AFAS partner zijn, we willen de allerbeste worden. Maar dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we jou voor nodig. 

Met jouw kennis van bedrijfsprocessen en jouw drive om organisaties te laten excelleren, vul jij ons team perfect aan! 

Over ons

Wij geloven dat je, met slimme inzet van AFAS-software, écht het verschil kunt maken voor je klanten. Dat is dan ook precies wat wij doen. Wij ontrafelen bedrijfsprocessen en zorgen ervoor dat deze weer waarde toevoegen. En dat ze zo ingericht zijn, dat als de vraag van de business verandert, onze klanten moeiteloos meeveranderen.    

Dat zijn wij. Maar wie ben jij? 

Als onze nieuwe projectmanager hoef je geen AFAS-specialist te zijn, maar basis kennis van AFAS is een vereiste. Ben je wel een specialist? Geweldig! 

Wij zoeken een projectmanager met een flinke dosis humor, die weet hoe je mensen meeneemt in een verandering en waar naartoe. Iemand met plezier in zijn of haar vak en die zin heeft om met ons flink ertegenaan te gaan. 

Drive, humor, mensenkennis en managementervaring. Dat zijn voor ons de basisingrediënten voor een steengoede projectmanager.

Wat ga je doen?

Eerlijk is eerlijk. Als projectmanager van Flinker zit je veel op de weg. Jij bent immers het aanspreekpunt van onze opdrachtgevers. Door dit nauwe klantcontact weet je precies wat de verwachtingen zijn en kun je, met jouw probleemoplossend vermogen, slim bijsturen. 

Soms zie je de klanten meer dan je collega’s. Maar niet gevreesd... het zijn stuk voor stuk hele leuke, uitdagende klanten. En je collega’s? Die staan altijd voor je klaar: om met je mee te denken, je in de maling te nemen, je een hart onder de riem te steken en successen met je te vieren! 

Je werkplek

Ons hoofdkantoor zit in Zwolle. Een mooie centrale plek, waarvandaan we onze klanten in het hele land goed kunnen bedienen. Hier komen we graag samen om te werken, met elkaar te sparren en gezellig een biertje te drinken. Je bent iedere dag welkom om vanaf het kantoor te werken, maar aangezien je veel onderweg bent begrijpen we het als je het prettig vindt om regelmatig een dagje te flexwerken. 

Dus, heb jij zin om met ons flink ertegenaan te gaan? 

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Schroom dan niet om ons even te bellen via 088 17 07 000 (Paul Verberne).

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.