Hey Senior Business Intelligence Specialist!!
Wil jij Flink ertegenaan?

 

 

Hey Senior Business Intelligence Specialist! Wil jij Flink ertegenaan?

Wij zijn Flinker, een klein, snelgroeiend bedrijf met flink veel ambitie. Wij willen niet zomaar een goede AFAS-partner zijn, we willen de allerbeste worden. Maar dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we jou voor nodig. 

Met jouw kennis van het Power BI landschap en jouw drive om het maximale uit data te halen, vul jij ons team perfect aan! 

Over ons

Wij geloven dat je, met slimme inzet van software, écht het verschil kunt maken voor je klanten. Dat is dan ook precies wat wij doen. Wij ontrafelen bedrijfsprocessen en zorgen ervoor dat deze weer waarde toevoegen. En dat ze zo ingericht zijn, dat als de vraag van de business verandert, onze klanten moeiteloos meeveranderen. Flinker acteert dus niet alleen als probleemoplosser, maar ook als vertrouwde adviseur en partner voor de toekomst. Met ons gedreven team gaan wij geen uitdaging uit de weg!      

Dat zijn wij. Maar wie ben jij? 

Wij zoeken een Senior Business Intelligence (BI) Specialist met een flinker dosis humor, die de wereld en de mogelijkheden van het PowerBI landschap kent als geen ander. Iemand die denkt in oplossingen, die zich goed kan verplaatsen in de klant en zich niet snel gek laat maken ellenlange Excel-sheets.
Verder beschik jij over:
-    HBO werk- en denkniveau;
-    Kennis van PowerBI
-    Kennis van PowerPlatform, AFAS en het Azure Platform is een pré,
-    Ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van een datawarehouse en ETL-proces
-    Een aantal jaren werkervaring op het gebied van data-analyse
-    Een handen – uit de mouwen – mentaliteit

Wat ga je doen?

Als Senior BI Specialist zorg jij er voor dat onze klanten volledig voorzien worden van de juiste inzichten. Je gaat samen met de klant en de projectmanager in kaart brengen welke inzichten benodigd of wenselijk zijn. Vervolgens is het aan jou om alle wensen te vertalen naar een ontwerp. Na goedkeuring van de klant, is het aan jou de taak om te zorgen dat alle juiste data gecombineerd wordt en een plek krijgt in een PowerBI rapportage/dashboard. Jij adviseert de klant in de weergave van de juiste data en houdt hierbij altijd het doel van de klant voor ogen. Daarnaast weet je de klant mee te nemen in de werking van het dashboard en deze gebruiksvriendelijk vorm te geven. Geen vraag is voor jou te gek en jij weet altijd overal de juiste data vandaan te halen. Kan het niet op de standaard wijze, dan komt jij altijd met mogelijkheden om toch het juiste inzicht te creëren.

Je werkplek

Ons hoofdkantoor zit in Zwolle. Een mooie centrale plek, waarvandaan we onze klanten in het hele land goed kunnen bedienen. Hier komen we graag samen om te werken, met elkaar te sparren en gezellig een biertje te drinken. Je bent iedere dag welkom om vanaf het kantoor te werken. Werken vanuit locatie Zwolle, bij klanten of zo nu en dan flexen is bij ons geen probleem. 

Dus, heb jij zin om met ons flink ertegenaan te gaan? 

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Schroom dan niet om ons even te bellen via 088 17 07 000 (Paul Verberne).

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.