Hey Sales Manager!
Wil jij Flink ertegenaan?

 

 

Hey Sales Manager! Wil jij Flink ertegenaan?

 

Wij zijn Flinker, een snelgroeiend bedrijf met flink veel ambitie. Wij willen niet zomaar een goede AFAS  partner zijn, we willen de allerbeste worden. Maar dat kunnen we niet alleen, daar hebben we jou voor nodig. Met jouw commerciële kijk op zaken en kennis van sales  vul jij ons team perfect aan! 

Over ons

Wij geloven dat je, met slimme inzet van software, écht het verschil kunt maken voor je klanten. Dat is dan ook precies wat wij doen! Wij ontrafelen bedrijfsprocessen en zorgen ervoor dat deze weer waarde toevoegen. Wij richten de processen zo in, dat als de vraag van de business verandert, onze klanten moeiteloos mee veranderen. Flinker acteert dus niet alleen als probleemoplosser, maar ook als vertrouwde adviseur en partner voor de toekomst. Met ons gedreven team gaan wij geen uitdaging uit de weg! 


En, het gaat goed! We werken aan verschillende mooie projecten, hebben er weer nieuwe collega’s bij en we groeien hard!

Dat zijn wij. Maar wie ben jij? 

Je hebt inmiddels enkele jaren ervaring in sales en kunt jouw successen ook aantonen. In jouw huidige functie heb je alles wel gezien en bent dus op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je vindt het leuk om bij een jonge en groeiende organisatie te werken en mee te denken over businessmodellen en deze ook in de markt uit te zetten. Daarnaast heb je affiniteit met (ERP)systemen. Je bent een sparringspartner voor onze klanten en weet de wens van de klant te vertalen naar mooie projecten. 
Je bent commercieel ingesteld, analytisch en resultaatgericht en hebt een breed netwerk.

Verder beschik je over:
•    HBO werk- en denkniveau;
•    Kennis van AFAS
•    Kennis van Microsoft is een pré
•    Een handen – uit – de mouwen – mentaliteit; 
•    Een nuchtere en stevige persoonlijkheid en een flinke dosis humor.

Tot slot ben je woonachtig in regio Zwolle of midden Nederland.

Wat ga je doen?

Als Sales Manager ben je druk met onze bestaande klanten. Je signaleert commerciële kansen, bewaakt het salesproces en zorgt dat afspraken worden nagekomen en geplande acties worden uitgevoerd. Je weet potentiële klanten te bereiken. Je ontwikkelt content voor de website en social media en je coördineert campagnes en klanten events. Ook verzorg je de communicatie richting (potentiële) klanten, zoals offertes en presentaties. Je werkt hierin nauw samen met je collega’s en specialisten op gebied van copy, beeld en vormgeving. Je bent verantwoordelijk voor het gehele salesproces. Waarbij een planmatige aanpak en strakke regie aan jou is toevertrouwd.

Je werkplek

In de rol van Sales Manager ben je veel op de weg te vinden en op ons hoofdkantoor te Zwolle. Vanuit deze mooie centrale plek bedienen we onze klanten in het hele land. We komen hier graag samen om te werken, met elkaar te sparren en natuurlijk ook om gezellig een biertje te drinken. Je bent iedere dag welkom om vanaf het kantoor te werken. Maar aangezien klanten zich door heel Nederland bevinden, begrijpen we het als je het prettig vindt om af en toe een dagje te flexwerken.

Dus, heb jij zin om met ons flink ertegenaan te gaan? 

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Schroom dan niet om ons even te bellen via 088 17 07 000 (Paul Verberne).

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.