Over ons

Wij willen mét u Flink vooruit!

Over ons


Flinker is er voor organisaties die flink vooruit willen. Vanuit de visie dat je met een slimme inzet van software als organisatie hèt verschil kunt maken in de markt en voor klanten. 

Met Flinker kan je dat verschil maken. Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol toepassen van AFAS software. En helpen organisaties met het optimaliseren van bedrijfsprocessen, systeemselecties en het implementeren van systemen. Ook het beheer van systemen nemen we graag uit handen.

Flinker is in 2017 opgericht door Paul Verberne en Michiel Soepenberg. 

Na jaren samen gewerkt te hebben binnen projecten en het Expert netwerk was de stap naar echte samenwerking een volkomen logisch vervolg.

Paul en Michiel hebben er samen flink de schouders onder gezet. Al snel werden de eerste medewerkers aangenomen en samen zijn we flink aan het bouwen om een volwaardig partner voor onze klanten te zijn en te blijven. Waar het begon bij optimalisaties rondom AFAS Software, koppelt Flinker nu diverse softwaresystemen, om klanten te kunnen ontzorgen en inzicht te bieden in data.

De mensen van Flinker kenmerken zich door hun uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van AFAS software en hun nuchtere, doordachte en tegelijk praktijkgerichte aanpak. 

Onze Flinkers!