Flinker
oplossingen

Ondersteuning op ieder onderdeel
van uw bedrijfsvoering

Ondersteuning op iedere onderdeel van uw bedrijfsvoering

Advies


We weten als geen ander dat elke klant uniek is. Daarom kruipen we vanaf het eerste contact in de huid van onze klant om te begrijpen hoe de organisatie opereert en wat voor de organisatie echt belangrijk is. Dit doen we met aandacht, een flinke portie inlevingsvermogen en praktijkervaring. Op deze manier kunnen we de vertaalslag maken van praktijk naar systeem. En goed adviseren over hoe de oplossingen van AFAS Software en gerelateerde systemen toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Ook de kracht van ons advies ervaren?. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Implementatie, consultancy


Het stroomlijnen van processen zit in onze genen. Om dit te realiseren voor klanten begeleiden we systeem implementaties of optimaliseren we de bestaande systemen. Onze consultants hebben jaren ervaring in het inrichten en optimaliseren van AFAS software. In de rol van projectleider, of als expert. Vaak ook in combinatie met andere systemen die geïntegreerd of gekoppeld moeten werken. 

De kennis van AFAS software gaat over de volle breedte en omvat alle modules. Van relatiemanagement, projectmanagement en financiële administratie tot HRM, Payroll, Intranet en het klantenportal. Het gehele ERP systeem is bij Flinker in goede handen.

Systeem & Procesoptimalisatie


Regelmatig komen we situaties tegen waarbij processen de organisatie zijn gaan leiden, in plaats van andersom. En dat kan een goede bedrijfsvoering behoorlijk in de weg staan. 
Flinker weet als geen ander hoe processen te doorgronden en terug te brengen tot de essentie. We beoordelen met de organisatie welke processen noodzakelijk zijn, dan wel om aanpassing vragen. Met onze praktijkervaring en actuele kennis van de systemen kunnen we als projectleider of als expert een rol spelen. Ook betrekken we nadrukkelijk de organisatie in het proces en delen we onze kennis, zodat we de processen goed borgen binnen de organisatie. Los van de processen passen we de laatste ontwikkelingen toe op het systeem zodat het ten volste benut.
Dit alles maakt dat systemen voor de organisatie gaan werken en niet andersom.

Met de business intelligence tool Microsoft Power BI zet je gemakkelijk jouw bedrijfsdata om in bruikbare dashboards. Wij helpen je met het ontsluiten van je data vanuit jouw AFAS omgeving en combineren dit eventueel met andere bronnen. Met deze data bouwen we samen interactieve dashboards / cockpits waarin jij snel real-time inzicht hebt in hoe jouw bedrijf er voor staat.

 

Functioneel beheer 


Elk systeem vraagt om goed beheer. Sommige organisaties kiezen voor beheer in eigen huis. Dan kan het prettig zijn om tijdens verlof of verzuim een beheerder achter de hand te hebben. Of om af en toe over beheer te kunnen sparren met een expert. En regelmatig kiezen organisaties ervoor om het beheer gedeeltelijk, tijdelijk of volledig uit te besteden. In alle situaties kan Flinker ondersteunen. 

Flinker werkt met professionals die diepgaande kennis en ruime ervaring hebben met het beheren van systemen in het algemeen en met AFAS software in het bijzonder. Of we nu op locatie of op afstand werken: Altijd geldt een persoonlijke en transparante aanpak. Kortom, we werken samen alsof we collega’s zijn.