Over ons

Wij willen mét u Flink vooruit!

Over ons

Waarom Flinker?

De naam Flinker staat voor vooruitgang, groei, snelheid, doorgaan en vaardigheid. Een naam waar je enkel positieve woorden aan kan verbinden.

 

2018 - De eerste collega's

Het duurde niet lang voordat Flinker toe was aan uitbreiding. Al snel werden de eerste medewerkers aangenomen en werd er flink gebouwd. Waar het begon bij optimalisaties rondom AFAS Software, koppelt Flinker nu diverse softwaresystemen, om klanten te kunnen ontzorgen en inzicht te bieden in data.

2017 - Flinker werd geboren

In 2017 is Flinker opgericht door Paul Verberne en Michiel Soepenberg. Een samenwerking ontstaan vanuit de behoefte om klanten blijvend te ondersteunen en begeleiden, ook ná afronding van een project.

Het wereldje is klein, dus Paul en Michiel kenden elkaar al. In 2017 legden zij hun ideeën gezamenlijk op tafel en kwamen ze tot de conclusie dat ze dezelfde visie delen. Op dat moment dachten ze: dit kan wel eens een groot succes worden.

En zo werd Flinker geboren.

Onze visie

Flinker is er voor organisaties die flink vooruit willen. Wij werken vanuit de visie dat je met een slimme inzet van AFAS-Software als organisatie hét verschil kunt maken in de markt en voor klanten. Wij willen niet zomaar een goede AFAS-partner zijn, we willen de allerbeste worden. Wij willen daarin vooruitstrevend, dienstverlenend en onderscheidend zijn.

2021 - Flinker vandaag

Vandaag de dag is Flinker uitgegroeid tot een organisatie met 16 medewerkers in dienst. En we blijven groeien! Een groei die is ontstaan vanuit kracht. Zodat we nóg meer klanten vooruit kunnen helpen.

Onze Flinkers!