POWER BI Beginnerscursus voor AFAS-gebruikers

 

Ben je klaar met houtje-touwtje-oplossingen in Excel? Kost het visualiseren van informatie uit AFAS je veel tijd? Of tonen de standaard dashboards van AFAS net niet de informatie die je zoekt? Dan is de Power BI beginnerscursus echt iets voor jou en ga jij hier veel plezier aan beleven.  

Leer slimme dashboards bouwen 
Met Power BI maak je in een handomdraai visueel aantrekkelijke dashboards, met data uit o.a. AFAS, waarmee je jezelf of collega’s gemakkelijk meeneemt in de stand van zaken. Je kunt de rapportage zelfs zo inrichten dat een manager, op basis van autorisatie, uitgebreidere informatie ziet dan een medewerker. 

Voor wie? 
Deze cursus is interessant voor iedereen die met data werkt. En gaat specifiek in op de voordelen die je met Power BI in AFAS kunt behalen. Gebruik je geen AFAS? Geen probleem. De cursus biedt iedereen een goede basis om aan de slag te gaan met Power BI. Natuurlijk vinden we het leuk als je al klant bij ons bent, maar ook dit is geen voorwaarde voor deelname.  

Na deze cursus: 

  • Kun je zelf Power BI-rapportages bouwen 
  • Ken je alle slimmigheden 
  • Weet je hoe je AFAS-data in een BI dashboard presenteert 
  • Kun je data filteren op basis van autorisatie 
  • Ben je bekend met formuletaal DAX 
  • Weet je de weg in de datastructuren van AFAS Profit 
  • Bespaar je tijd op repeterende processen 

Investering 
De tweedaagse Power BI beginnerscursus bedraagt € 850,00 excl. btw per persoon. Hier is tweemaal lunch bij inbegrepen.

Cursusdata open inschrijving
De cursus wordt bij ons in Hattemerbroek gegeven en zie hieronder de beschikbare data:

Incompany BI cursus 
De tweedaagse basiscursus Power BI geven wij ook op locatie. In groepsverband of naar wens één-op-één. Bij de incompany cursus is maatwerk mogelijk. Zo stemmen we het programma met plezier af op jullie wensen en bepalen we samen de gewenste leerdoelen. 

Stel een vraag over deze cursus 
Wil je meer weten over de Power BI beginnerscursus? Neem dan contact op met Abraham Visser. Hij denkt graag met je mee over hoe we de cursus optimaal aan laten sluiten op jouw wensen.