Hey, 
Functioneel beheerder!
Wil jij Flink ertegenaan? 

 

 

Hey Functioneel Beheerder! Wil jij Flink ertegenaan?

Wij zijn Flinker, een klein bedrijf met flink veel ambitie. Wij willen niet zomaar een goede AFAS-partner zijn, we willen de allerbeste worden. Maar dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we jou voor nodig. 

Met jouw kennis van AFAS software en automatiseringsprocessen en jouw drive om het maximale uit de software te halen, vul jij ons team perfect aan! 

Over ons

Wij geloven dat je, met slimme inzet van AFAS-software, écht het verschil kunt maken voor je klanten. Dat is dan ook precies wat wij doen. Wij ontrafelen bedrijfsprocessen en zorgen ervoor dat deze weer waarde toevoegen. En dat ze zo ingericht zijn, dat als de vraag van de business verandert, onze klanten moeiteloos meeveranderen.    

Dat zijn wij. Maar wie ben jij? 

Wij zoeken een functioneel beheerder met een flinke dosis humor, die AFAS op zijn broekzak kent. Iemand die denkt in oplossingen, zich goed kan verplaatsen in de klant en zich niet snel gek laat maken. 

Onze functioneel beheerders zijn echte AFAS specialisten. Wil je ook Flinker worden dan is gedegen kennis van AFAS software echt van belang.

De kleine details brengen we je vervolgens wel bij.

Wat ga je doen?

Als functioneel beheerder zorg jij ervoor dat de AFAS-software perfect functioneert bij onze klanten. Van kleine problemen tot uitdagende incidenten, jij lost het voor ze op. De diversiteit van de klanten en de inrichting van hun systemen zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. 

Als alles perfect functioneert is jouw taak nog niet volbracht. Want je zorgt er niet alleen voor dat alles goed werkt, maar ook dat de software continu doorontwikkeld wordt. Zo bouw je aan een toekomstbestendig product.

Je werkplek

Ons hoofdkantoor zit in Zwolle. Een mooie centrale plek, waarvandaan we onze klanten in het hele land goed kunnen bedienen. Hier komen we graag samen om te werken, met elkaar te sparren en gezellig een biertje te drinken. Je bent iedere dag welkom om vanaf het kantoor te werken. Werken vanuit locatie Zwolle, bij klanten of zo nu en dan flexen is bij ons geen probleem. 

Dus, heb jij zin om met er met ons flink ertegenaan te gaan?

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Schroom dan niet om ons even te bellen via 088 17 07 000 (Paul Verberne).

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.