Hey, 
Functioneel beheerder!
Wil jij Flink ertegenaan? 

 

 

Hey Functioneel Beheerder! Heb jij Flink veel plezier in je werk?

Mooi! Want dan pas je goed in ons team. Hard werken en veel plezier maken is ons motto.

Wij zijn Flinker. Een klein, snelgroeiend bedrijf met flink veel ambitie.

Wij willen niet zomaar een goede AFAS-partner zijn, we willen de allerbeste worden. Maar dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we jou voor nodig. 

Met jouw kennis van AFAS-software en automatiseringsprocessen help jij onze klanten waar nodig. Veel afwisseling in je dag, uitdagend werk én werken met mensen. Begin je al enthousiast te worden?

Over ons

Wij geloven dat je, met slimme inzet van AFAS-software, écht het verschil kunt maken voor je klanten. Dat is dan ook precies wat wij doen.

Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol toepassen van AFAS-software. Wij helpen organisaties met het optimaliseren van bedrijfsprocessen, systeemselecties en het implementeren van systemen. Ook het beheer van systemen nemen we graag uit handen.

Naast AFAS software zijn we ons gaan specialiseren in (maatwerk) dashboards voor onze klanten waarbij we data uit AFAS en andere systemen laten samenkomen om zo managementinformatie gestructureerd visueel informatief te tonen.

Dat zijn wij. Maar wie ben jij? 

Wij zoeken een Functioneel Beheerder met een flinke dosis humor. Kennis van, en ervaring met AFAS is belangrijk en een absolute pré. Heb je geen ervaring, maar ben je bereid om te leren? Dan gaan we alsnog graag met je in gesprek. Belangrijk is dan vooral de drive om te leren, het doorzettingsvermogen om het systeem eigen te maken en een HBO werk- en denkniveau. Je hebt analytisch vermogen, bent stressbestendig, flexibel en hebt goede communicatievaardigheden. Daarnaast ben je voor 32 – 40 uur per week beschikbaar.  

Van nature ben je sociaal en dienstverlenend ingesteld. De klant staat bij Flinker op de eerste plaats en wij denken graag mee in oplossingen en mogelijkheden.

Je bent nuchter ingesteld en ziet niet gauw beren op de weg. Vrienden omschrijven jou als iemand die positief in het leven staat. Je staat sterk in je schoenen en kan prima zelfstandig werken. Daarnaast schakel je ook graag met je collega’s en vind je het fijn om onderdeel te zijn van een team. Want dat ‘wij-gevoel’ vinden we bij Flinker heel belangrijk!

Wat ga je doen?

Als Functioneel Beheerder zorg jij ervoor dat de AFAS-software perfect functioneert bij onze klanten. Van kleine problemen tot uitdagende incidenten, jij lost het voor ze op. De diversiteit van de klanten en de inrichting van hun systemen zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. 

Als alles perfect functioneert, is jouw taak nog niet volbracht. Want je zorgt er niet alleen voor dat alles goed werkt, maar ook dat de software continu doorontwikkeld wordt. Zo bouw je aan een toekomstbestendig product.

Waar kom je te werken?

Ons gezellige hoofdkantoor vind je in Zwolle. Een mooie centrale plek, waarvandaan we onze klanten in het hele land goed kunnen bedienen. Hier komen we graag samen om te werken, met elkaar te sparren of gezellig een biertje te drinken. Jij bepaalt waar je werkt. Werk je liever vanuit huis of een andere locatie, dan is dat geen enkel probleem. Kijk je ernaar uit om juist weer op kantoor te werken? Dan ben je van harte welkom! Er is ruimte genoeg.

Ons team bestaat uit gedreven specialisten, die niet alleen flink aan kunnen pakken maar ook van gezelligheid houden. Op kantoor en tijdens ons team-weekend wordt er dan ook veel gelachen. Wij vinden het belangrijk dat jij doet waar jij goed in bent. Jouw mening doet ertoe en je krijgt de kans om te laten zien wat je waard bent.

Wat bieden wij jou?

Zoals je ziet, vragen wij best veel van je. Gelukkig krijg je daar ook een heleboel voor terug! Flinker staat bekend als een organisatie die veel waarde hecht aan een goede werk-privébalans. Jij bent baas over jouw eigen agenda en deelt dus je eigen tijd in.

Wil je graag sporten in de ochtend? Dan begin je lekker een uurtje later! Wil je op tijd afsluiten omdat het buiten fantastisch weer is? Geen probleem, dan haal je die tijd op een later moment in. Wij geven jou vrijheid en vertrouwen.

Daarnaast bieden wij jou natuurlijk een flink arbeidsvoorwaardenpakket:

  •   Een mooi salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  •   Een laptop (tas naar keuze), telefoon (naar keuze) en headset van de zaak;
  •   25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
  •   8% vakantiegeld;
  •   Een goede pensioenregeling;
  •   Wij hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Daarom krijg je een opleidingsbudget van €1000,- per jaar dat 3 jaar
      geldig blijft;
  •   Een NS businesscard en mobiliteitsregeling;
  •   Leuke collega’s! We zijn een jong en hecht team en vinden het belangrijk dat je hier jezelf kunt zijn. 

Dus, heb jij zin om met er met ons flink ertegenaan te gaan?

Vragen?

Ben je enthousiast geworden? Aarzel dan niet en solliciteer! Wij drinken graag een kop koffie met je om elkaar beter te leren kennen.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Rianne Soepenberg-Hallink via 088- 1707036 of rianne@flinker.nl.

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.