Hey AFAS Consultant!
Wil jij Flink ertegenaan?
Hey AFAS Consultant! Wil jij Flink ertegenaan?

Wij zijn Flinker, een klein bedrijf met flink veel ambitie. Wij willen niet zomaar een goede AFAS-partner zijn, we willen de allerbeste worden. Maar dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we jou voor nodig. 

Met jouw kennis van bedrijfsprocessen en jouw drive om altijd de beste oplossing te vinden voor de klant, vul jij ons team perfect aan! 

Over ons

Wij geloven dat je, met slimme inzet van AFAS-software, écht het verschil kunt maken voor je klanten. Dat is dan ook precies wat wij doen. Wij ontrafelen bedrijfsprocessen en zorgen ervoor dat deze weer waarde toevoegen. En dat ze zo ingericht zijn, dat als de vraag van de business verandert, onze klanten moeiteloos meeveranderen.    

Dat zijn wij. Maar wie ben jij? 

Wij zoeken een leergierige AFAS Consultant met een flinke dosis humor, die eenvoudig schakelt tussen de wensen van de business en IT. Iemand die klanten aan de hand meeneemt bij complexe vraagstukken, een heldere visie op automatisering heeft en altijd op zoek is naar nieuwe mogelijkheden. Jouw specialisme op gebied van Logistiek, CRM, Payroll, HRM of Projectmanagement wordt door ons gewaardeerd. Uiteraard is kennis van de AFAS software noodzakelijk.

Wat ga je doen?

Als AFAS Consultant begrijp jij de uitdagingen waar onze klanten mee kampen als geen ander. Waar zij problemen zien, zie jij mogelijkheden. Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen weet je de klant moeiteloos mee te nemen in jouw ideeën. En hun wensen? Die vertaal jij, samen met jouw collega’s, naar toekomstbestendige oplossingen. 

Je werkplek

Ons hoofdkantoor zit in Zwolle. Een mooie centrale plek, waarvandaan we onze klanten in het hele land goed kunnen bedienen. Hier komen we graag samen om te werken, met elkaar te sparren en gezellig een biertje te drinken. Je bent iedere dag welkom om vanaf het kantoor te werken. Maar aangezien je vooral  op locatie bij onze klanten werkt, begrijpen we het als je het prettig vindt om af en toe een dagje te flexwerken. 

Dus, heb jij zin om met ons flink ertegenaan te gaan? 

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Schroom dan niet om ons even te bellen via 088 17 07 000 (Paul Verberne).

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.