Hey AFAS Consultant!
Ben jij toe aan Flinke uitdaging?

 

 

Hey AFAS Consultant! Wil jij Flink ertegenaan?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Uitdagende werkzaamheden, veel vrijheid én verantwoordelijkheid is waar het werken bij Flinker om draait.

Wij zijn Flinker, een klein bedrijf met flink veel ambitie. Wij willen niet zomaar een goede AFAS-partner zijn, we willen de allerbeste worden. Maar dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we jou voor nodig. 

Met jouw kennis van AFAS-software en automatiseringsprocessen ben je in staat mee te denken met onze klanten. Met jouw social skills en daarnaast dienstverlenende instelling kun jij ons helpen het verschil te maken!

Over ons

Wij geloven namelijk dat je, met slimme inzet van AFAS-software, écht het verschil kunt maken voor je klanten. Dat is dan ook precies wat wij doen.

Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol toepassen van AFAS-software. Wij helpen organisaties met het optimaliseren van bedrijfsprocessen, systeemselecties en het implementeren van systemen. Ook het beheer van systemen nemen we graag uit handen.

Naast AFAS software zijn we ons gaan specialiseren in (maatwerk) dashboards voor onze klanten waarbij we data uit AFAS en andere systemen laten samenkomen om zo managementinformatie gestructureerd visueel informatief te tonen.

Dat zijn wij. Maar wie ben jij? 

Wij zoeken een leergierige AFAS Consultant met een flinke dosis humor, die eenvoudig schakelt tussen de wensen van de business en IT. Kennis van het AFAS-systeem is hierbij een must. Je bent analytisch sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Hoeveel uren wil je werken? Dit kan in overleg.

Je bent in staat klanten aan de hand mee te nemen bij complexe vraagstukken, hebt een heldere visie op automatisering en je bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Heb je specialistische kennis op het gebied van logistiek, CRM, payroll, HRM of projectmanagement? Dan is dat zeker een pré!

Naast dat je analytisch en zelfstandig bent, ben je ook echt een sociaal dier. Je werkt graag binnen een team en bent behulpzaam naar je collega’s toe. Even bijspringen? Geen probleem! Het ‘wij-gevoel’ vinden we bij Flinker heel belangrijk.

Met je nuchtere en dienstverlenende instelling zet je de klant altijd op de eerste plaats. Je denkt graag met hen mee in mogelijkheden en oplossingen. Je houdt je hoofd koel en verkoopt niet graag ‘nee’. Je staat positief in het leven. Jouw motto is: waar een wil is, is een weg!

Wat ga je doen?

Als AFAS Consultant begrijp jij de uitdagingen waar onze klanten mee kampen als geen ander. Waar zij problemen zien, zie jij mogelijkheden. Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen weet je de klant moeiteloos mee te nemen in jouw ideeën. En hun wensen? Die vertaal jij, samen met jouw collega’s, naar toekomstbestendige oplossingen. 

Je werkplek

Ons gezellige hoofdkantoor vind je in Zwolle. Een mooie centrale plek, waarvandaan we onze klanten in het hele land goed kunnen bedienen. Hier komen we graag samen om te werken, met elkaar te sparren of gezellig een biertje te drinken. Jij bepaalt waar je werkt. Werk je liever vanuit huis of een andere locatie, dan is dat geen enkel probleem. Kijk je ernaar uit om juist weer op kantoor te werken? Dan ben je van harte welkom! Er is ruimte genoeg.

Ons team bestaat uit gedreven specialisten, die niet alleen flink aan kunnen pakken maar ook van gezelligheid houden. Op kantoor en tijdens ons team-weekend wordt er dan ook veel gelachen. Wij vinden het belangrijk dat jij doet waar jij goed in bent. Jouw mening doet ertoe en je krijgt de kans om te laten zien wat je waard bent.

Wat bieden wij jou?

Zoals je ziet, vragen wij best veel van je. Gelukkig krijg je daar ook een heleboel voor terug! Flinker staat bekend als een organisatie die veel waarde hecht aan een goede werk-privébalans. Jij bent baas over jouw eigen agenda en deelt dus je eigen tijd in.

Wil je graag sporten in de ochtend? Dan begin je lekker een uurtje later! Wil je op tijd afsluiten omdat het buiten fantastisch weer is? Geen probleem, dan haal je die tijd op een later moment in. Wij geven jou vrijheid en vertrouwen.

Daarnaast bieden wij jou natuurlijk een flink arbeidsvoorwaardenpakket:

  •   Een mooi salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  •   Een laptop (tas naar keuze), telefoon (naar keuze) en headset van de zaak;
  •   25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
  •   8% vakantiegeld;
  •   Een goede pensioenregeling;
  •   Wij hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Daarom krijg je een opleidingsbudget van €1000,- per jaar dat 3 jaar
      geldig blijft;
  •   Een NS businesscard en mobiliteitsregeling;
  •   Leuke collega’s! We zijn een jong en hecht team en vinden het belangrijk dat je hier jezelf kunt zijn. 

 

Dus, heb jij zin om met ons flink ertegenaan te gaan? 

Vragen?

Ben je enthousiast geworden? Aarzel dan niet en solliciteer! Wij drinken graag een kop koffie met je om elkaar beter te leren kennen.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Rianne Soepenberg-Hallink via 088- 1707036 of rianne@flinker.nl.

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.