Power BI

De nieuwe motor van jouw organisatie!

De nieuwe motor van jouw organisatie!

Creëer inzicht, overzicht en rust met BI dashboards
voor AFAS gebruikers

 

Als manager, strateeg, adviseur of medewerker is het soms lastig om de juiste cijfers tot je beschikking te krijgen. Dat is ook niet vreemd, want je bedrijfsdata is verspreid over allerlei bronnen. In AFAS alleen heb je al eindeloos veel data. Over je klanten, projecten, debiteuren en medewerkers. Niet al deze informatie is continu relevant voor jou. Het liefst zie jij alleen datgene wat jij nodig hebt. In één oogopslag.

Dat snappen wij. Daarom hebben wij Flinker BI ontwikkeld: overzichtelijke maatwerk én standaard dashboards. Die zowel hoogover data (organisatiebrede KPI’s), als informatie op stamkaartniveau (één specifiek project, medewerker of debiteur) tonen.

Eindeloze mogelijkheden, zonder overkill
Onze Flinkers weten als geen ander hoe ze de juiste data, op de juiste manier vanuit jouw AFAS-omgeving, ontsluiten. De weergavemogelijkheden zijn hierdoor eindeloos. We behoeden je natuurlijk wel voor een overkill aan informatie. Want dat is nou juist één van de redenen waarom je voor ons kiest. Wij zorgen ervoor dat jij alleen die informatie ziet, die voor jou écht relevant is.


Onze BI-diensten

 Power BI DashboardsFlinker BI Dashboards
Maatwerk dashboards

 

 

Eigenaar van het dashboardJij bent de eigenaarFlinker is eigenaar
Iedere gebruiker moet
Power BI Pro licentie hebben

 

Geen licentiekosten
Dashboard(s) in abonnementGeen abonnementskosten

 

Standaard dashboards

 

 

Vrij in aantal gebruikers

 

 

Mogelijkheid om op stamkaart
te plaatsen

 

 

Geautoriseerd inzicht

 

 

Tonen op Insite

 

 

Tonen op Outsite

 

 


Power BI dashboards voor hoogover inzicht
Voor AFAS-klanten met een Power BI licentie bieden wij Power BI maatwerk. Power BI is relatief eenvoudig in gebruik, betaalbaar en levert je altijd up-to-date informatie. Met deze tool bouwen we overkoepelende dashboards, die op hoofdlijnen inzicht bieden. Denk aan de KPI’s van het bedrijf, maar ook aan de status van de tickets in de support desk. Klik op de afbeelding hieronder om naar ons eigen Support Dashboard (met demodata) te gaan. En laat je inspireren. Ben je benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Wij bulken van de AFAS ervaring en weten dus als geen ander hoe we de juiste data op de juiste manier vanuit jouw AFAS-omgeving kunnen ontsluiten. Wij kunnen je hierin adviseren en helpen deze data te optimaliseren. Je dashboard is immers slechts zo goed als je data. Inmiddels hebben we al een hele hoop dashboards ontwikkeld en hebben we een uitgebreide set van templates waardoor we snel kunnen schakelen. 
 

 

 

Zo ziet ons eigen Support Dashboard er uit met demodata. Klik op de afbeelding om het demo-dashboard te openen.

 

Flinker BI dashboards voor gedetailleerd inzicht
Om ons heen zien we veel bedrijven die graag inzicht willen in sturingsinformatie op stamkaartniveau. Daarom hebben we naast hoofddashboards (hoogover) ook dashboards met een stamkaart van bijvoorbeeld één specifiek project, debiteur of een specifieke medewerker. Zo zie je in één oogopslag precies wat de status is van een project of de openstaande posten bij een debiteur.

Deze dashboards kun je zowel InSite als OutSite tonen. Zo deel je specifieke dashboards gerust met je collega’s, maar ook met je klanten of partners. Wij regelen de autorisaties en zorgen dat je jouw data veilig kunt delen. 
 

 

 

Je dashboard is zo goed als je data
Blijkt dat jouw data wel wat opschoning kan gebruiken? Dan helpen we je graag om dit te optimaliseren. Doe je dat liever zelf? Super! Dan geven we je graag een paar handige tips, zodat je gericht aan de slag kunt.

Wij denken graag met je mee
Welke mogelijkheden zie jij die jouw werk een beetje makkelijker zouden maken? Laat het ons weten. We denken graag vrijblijvend met je mee hoe je dit kan realiseren.